| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál fokhagyma granulátum | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál füstölt paprika (édes) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál mustár por | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
| 2 kg
oldalas |
429 | 12 | 42 | 0.3 | 0 | 72 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Az oldalast akkorára daraboljuk, hogy a rácsos sütőtepsibe, melynek fedele is van, beleférjen. A pác hozzávalóit elkeverjük, óvatosan, mert a szójaszósz is sós. Végül az oldalasdarabokat bekenjük vele. Pár órára pihenni hagyjuk. Végül a tepsit sütőpapírral kibéleljük, beletesszük a rácsot és ráfektetjük az oldalasdarabokat. 120 fokos sütőbe tesszük és öt órán át pároljuk. Ez idő alatt dolgunk nincsen, csináljunk mást. A megpuhult oldalasról levéve a fedőt, grillfokozaton pirítsunk rá negyed óra alatt, majd tálaljuk.