| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| ízlés szerint fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			A felhevített olajra, rászórjuk a darált köményt és a borsot, majd a cukrot. Karamellizáljuk, majd megpároljuk rajta, a félfőre vágott hagymát, felöntjük a borral és belekeverjük, a vékonyra gyalult, fehér káposztát, a babérlevelet és fedő alatt, kis lángon, puhára pároljuk. Ha elkészült, borecettel ízesítjük.