| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 adag				
		alma  | 
					35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 adag				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 adag				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 adag almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||