alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
30 dkg sárgabarack lekvár | 263 | 0.4 | 0 | 64.5 | 0 | 0 |
1 csomag sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
20 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
30 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
15 dkg dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
1 db citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |