| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 3 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 6 db				
		zöldpaprika   | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 | 
| 2 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 50 dkg				
		sertéscomb   | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A kis kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a pörcöt félretesszük. A zsíron megpirítjuk a félfőre vágott hagymát. Átsütjük rajta a ceruzányi csíkokra vágott combot. Kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. Sóval, borssal, köménnyel és a paprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és a paradicsomot. Közben visszatesszük a kisült szalonnakockákat is. Ha a hús megpuhult, a felvert tojást belekeverve, lágyra sütjük.
			
			A kis kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a pörcöt félretesszük. A zsíron megpirítjuk a félfőre vágott hagymát. Átsütjük rajta a ceruzányi csíkokra vágott combot. Kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. Sóval, borssal, köménnyel és a paprikával ízesítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és a paradicsomot. Közben visszatesszük a kisült szalonnakockákat is. Ha a hús megpuhult, a felvert tojást belekeverve, lágyra sütjük.