| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 25 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 50 dkg zsenge céklalevél | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
| 1.5 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 1 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| 1 db
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 50 dkg szárazbab | 314 | 21.9 | 1 | 54.1 | 24 | 0 |
| ízlés szerint olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||