| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 80 dkg csicsóka | 31 | 2.4 | 0.4 | 4 | 0 | 0 |
| 2 db
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 2 dl almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||