| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 60 dkg marhamáj | 127 | 20.9 | 3.1 | 3.6 | 0 | 305 |
| 60 dkg marhanyelv | 222 | 15.7 | 17.6 | 0.1 | 0 | 108 |
| 60 dkg
vese |
118 | 17 | 3 | 0.4 | 0 | 0 |
| 60 dkg szív | 96 | 16.9 | 3 | 0.4 | 0 | 0 |
| 60 dkg tüdő | 109 | 20.1 | 6.5 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||