| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 doboz konzerv kukorica | 126 | 4.6 | 1.6 | 23.1 | 0 | 0 |
| 1 doboz vörösbab konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 doboz fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál chili pehely | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi édeskömény (mag) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kg harcsa | 82 | 15.8 | 2 | 0.2 | 0 | 80 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||