| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1/2 dl konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
| 1 csapott evőkanál zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 1 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 20 dkg
csirkemell |
110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
| 4 evőkanál áfonyalekvár | 243 | 0.3 | 0 | 59.7 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||