| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál almaecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 1 dl almalé 100%-os | 30 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2 | 0 |
| 1 teáskanál chilipor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 5 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 90 dkg
csirkeszárny |
132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||