| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál tökmagolaj | 884 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 1 doboz konzerv kukorica | 126 | 4.6 | 1.6 | 23.1 | 0 | 0 |
| 1 doboz fehérbabkonzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 20 dkg savanyított cékla | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A leöblített kukoricát és babot, a finomra vágott hagymával és a céklával elkeverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. A tökmagolajjal megcsepegtetjük és jól összeforgatva, lehűtve tálaljuk.