| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 4 szelet kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
| 12 db kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 1 doboz tonhal natúr lében | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A tonhalat lecsepegtetjük, sóval, borssal és a majonézzel elkeverjük. A kenyérszeleteket megpirítjuk A pirítóst pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, majd köröket vajjal megkenjük és a lecsepegtetett tonhalból és majonézből kevert krémmel lekenjük. Kapribogyót tűzünk rá.