| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kg velőscsont | 849 | 3.2 | 89.9 | 3 | 0 | 0 |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 1 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 15 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 szem szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 6 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 2 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 fél kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
| 5 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 50 dkg póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
| 75 dkg zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 75 dkg fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 75 dkg
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 50 dkg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 50 dkg marhacsont, ritka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 50 dkg pacsni | 118 | 19 | 4.4 | 0.6 | 0 | 83 |
| 50 dkg marhafelsál | 243 | 17 | 19 | 0.6 | 0 | 83 |
| 50 dkg marhafartő | 0 | 19 | 17 | 0.6 | 0 | 83 |
| 50 dkg lapocka (marha) | 142 | 21 | 6.2 | 0.6 | 0 | 75 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||