| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 2 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 1 kg éticsiga | 80 | 17.6 | 1 | 0.2 | 0 | 0 |
| 1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Az éticsiga védett állat, de április 1-től június 15-ig gyűjthető. 3 centiméternél kisebb csigát tilos gyűjteni!