| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg árpagyöngy | 350 | 9 | 1.4 | 75 | 20.7 | 0 |
| 1 db cseresznyepaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 20 dkg kelkáposzta | 34 | 3.6 | 0.3 | 4.3 | 4.5 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 50 dkg
csülök |
328 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||