Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Hurkás-szőlős melegszendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Tészták, Főétel előtt, Előételek, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Grillsütő, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Tejtermékek, Gyümölcsök
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
2 maréknyi szőlő 81 0.6 0.3 18.1 1.6 0
2 tubus krémsajt 349 25.2 26.6 1.7 0 68
20 dkg véreshurka 212 11.9 18.2 0.2 0 75
8 dkg vaj 372 27.7 28.1 1.6 0 100
8 szelet rozskenyér 256 8.1 0.9 53.6 6.2 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, majd ráterítjük a lebőrözött, felszeletelt véreshurkát. Sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a krémsajtot. A tetejére rakjuk a szőlőszemeket. Grillezős sütőben, a sajt pirulásáig sütjük.
Isteni bor vagy sörkorcsolya.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)