| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 3 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 50 dkg
sertéskaraj |
159 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
| igény szerint napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||