| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 5 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 3 db				
		burgonya  | 
					94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 50 dkg				
		sertéskaraj  | 
					159 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 | 
| igény szerint napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||