| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg tarhonya | 392 | 15 | 3.4 | 72.9 | 3.2 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 15 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 2 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 2 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 1 kiskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 6 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 db
köröm |
326 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
| 2 db
csülök |
328 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
| 1/2 db sertésfej | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kg
lapocka (sertés) |
286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
| 1 kg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||