| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 20 dkg szív | 96 | 16.9 | 3 | 0.4 | 0 | 0 |
| 20 dkg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1.5 liter abálólé | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db cseresznyepaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| 2 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||