| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 60 dkg lábszár (marha) | 249 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
| 10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 db
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1/4 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 40 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál erőspaprika-krém | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 20 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 |
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||