| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 liter húsleves | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 |
| 4 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 1 db cseresznyepaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 20 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||