A hozzávalókat üvegbe dobáljuk, majd leöntjük a kétféle olajjal és langyos helyen egy hétig hagyjuk állni, néha óvatosan megrázzuk. Ezután sötét, hűvös helyen tároljuk.
Focacciára vagy sült húsokra csepegtetve ajánlom, de ... tovább
A csicseriborsót, egy éjszakára, beáztatjuk, majd másnap friss vízben puhára főzzük. Lecsöpögtetjük, turmixgéppel keverjük össze a hagymával, a vágott petrezselyemmel, a felvert tojással és az őrölt fűszerekkel. A masszát ... tovább
A túrót elkeverjük a tojássárgákkal és a kókuszliszttel. A tojásfehérjéket habbá verjük, majd sóval, fehérborssal ízesítjük. Összeforgatjuk a túrós masszával és kanállal, sütőpapírral bélelt tepsire szaggatjuk.
180 fokra ... tovább
A saláta torzsáját levágjuk és külső leveleit leszedjük. Gondosan megmossuk, hogy a levelei között megbúvó homokot és egyéb lakókat eltávolítsuk, majd lerázva a felesleges víztől megszabadítjuk. A citrom kicsavart levéből, a ... tovább
A lehűtött görögdinnyét vágjuk ki a héjából és kockázzuk fel. A magokat, amennyire lehet piszkáljuk ki. Forgassuk össze az olajból, ecetből kevert öntettel és óvatosan keverjük hozzá a darabokra tördelt fetát. A tetejét ... tovább
A rózsáira szedett brokkolit sóval és cukorral ízesített vízben roppanósra pároljuk. leszűrve félre tesszük. Az olajat, lassan, hevíteni kezdjük, majd a vékony lapokra vágott fokhagymát zsemleszínűre sütjük rajta Ha a fokhagyma ... tovább
A zöldbabot roppanósra főzzük, kevés sóval és borssal ízesített vízben, majd lecsepegtetve félretesszük. A felhevített olajban átsütjük a mandulát és a fokhagymát. Hozzáöntjük a szójaszószt, végül belekeverjük a ... tovább
A kukoricacsövekről húzzuk le a csuhé külső leveleit és szedjük ki a bajusz nagyját. Tegyünk fazékba vizet és forraljuk fel. Szórjuk bele a cukrot, sózzuk meg és a kukoricát belefektetve 20 perc alatt, kislángon, főzzük ... tovább
A haldarabokat leszárítjuk, majd a fűszereket letöröljük róluk és a füstölő rácsára helyezzük. A füstölőbe szórjuk a fél órára vízbe áztatott forgácsot, majd a tetőt a helyére tesszük, majd a borszesz égőket meggyújtva, ... tovább
A haldarabokat leszárítjuk, majd a fűszereket letöröljük róluk és a füstölő rácsára helyezzük. A füstölőbe szórjuk a fél órára vízbe áztatott forgácsot. A tetőt a helyére tesszük, majd a borszesz égőket meggyújtva, ... tovább