| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 20 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 | 
| 1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| 30 dkg carnaroli (rizottórizs) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 50 dkg vargányagomba | 40 | 5.7 | 0.2 | 3.8 | 6.9 | 0 | 
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||