| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 30 dkg sertés agyvelő | 124 | 10.6 | 9 | 0 | 0 | 2000 |
| 40 dkg sertésvese | 0 | 17.7 | 0.6 | 1.2 | 0 | 47 |
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 1 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||