| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 9 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 60 dkg				
		lapocka (sertés)  | 
					286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 | 
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 5 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 | 
| 3 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||