| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 8 szelet ponty | 143 | 15.8 | 8.7 | 0.1 | 0 | 70 |
| 1.5 kg vegyes hal | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 dkg haltej | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 dkg ikra | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 2 csapott evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csapott evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 2 db
paprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
| 1 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| igény szerint zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Elkészítés módja: