A kakast feldaraboljuk és az aprólékot félretesszük. A kakasdarabokat, a durvára vágott zöldségeket és a fűszereket leöntjük a vörösborral, melybe brandyt és ecetet kevertünk. Jó minőségű, száraz, testes bort válasszunk. Egy ... tovább
A csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, megborsozzuk és beleforgatjuk a szójaszószba, majd fél órát állni hagyjuk.
A fokhagymát vékony szeletekre, az újhagymát a zöld szárával együtt, 1 cm-es darabokra vágjuk, a hegyes erős ... tovább
A húst felszeleteljük, majd fólia alatt kissé kiverjük. Sózzuk, borsozzuk és bazsalikommal meghintjük. A szeletelt bacont egymás mellé fektetjük és a hússzeleteket ráhelyezve, roláddá tekerjük, majd ujjnyi darabokra vágjuk és ... tovább
A csirkemellet kicsontozzuk és négy szeletté formázzuk. A tejszínt ráöntjük a felkockázott zsemlére. Egy evőkanál vajjal kikenünk egy tepsit. A zsemléhez keverjük a hozzávalókat, majd botmixerrel pürésítjük. A fűszeres masszát ... tovább
Az ecetet, mogyoróolajat, sót, borsot és mézet összekeverve öntetet készítünk. A mogyorót szárazon megpirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A felkockázott szalonnát egy serpenyőben, 2 evőkanál olajon, nagy lángos, ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágjuk, borssal, chiliporral, sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. Egy evőkanál liszt kivételével a hozzávalókból palacsintatésztánál sűrűbb masszát készítünk. A húsdarabokat fátyolnyi liszttel ... tovább
Az oldalast kétujjnyi darabokra vágjuk annyi sóval és egészborssal fűszerezett vízben amennyi éppen ellepi 20 percet főzzük. Közben összekeverjük az ízesítőket. Az oldalast szűrjük le, de a főzőlét tegyük el. Az ... tovább
A vöröshagymát finomra aprítjuk és aranysárgára pirítjuk a zsírban, majd a felkockázott húst fehéredésig pirítjuk rajta. Beletesszük a felkockázott paprikát és paradicsomot, sózzuk, borsozzuk és rászórjuk a pirospaprikát ... tovább
A karajt lehártyázzuk és felszeleteljük, a szélén az esetleges hártyát bevagdaljuk, gyengéden kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk és meghintjük fályolnyi liszttel a szeleteket és a felforrósított vaj, olaj keverékeben mindkét oldalukat ... tovább
A sertésszüzet vékony csíkokra, a gombát szeletekre vágjuk. Az olaj felén a gyöngyhagymát megpirítjuk, majd belekeverve a paradicsompürét, tovább pirítjuk, amíg élénk színét elveszti, ekkor felöntjük a borral, a húsalaplével ... tovább