Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 2317 találat

Zöldbabos ürüdiszkosz

A húst, a burgonyát és a paradicsomot kockára vágjuk. Összeforgatjuk a finomra vágott hagymával és fokhagymával és a fűszerekkel. Az alufóliával kibélelt diszkoszba rakjuk és aláöntjük a bort. A tetejére simítjuk a tejölt és a ... tovább

Gombás sertés diszkoszban

A hozzávalókat felszeleteljük és a szalonnával kibélelt diszkoszba rétegezzük. A rétegeket meghintjük a zúzott fokhagyma és vágott petrezselyem keverékével és sózzuk, borsozzuk. A felénél meghintjük a sajt egyharmadával. A ... tovább

Pulykamelldiszkosz

A diszkosz kibélelem a szalonnával, beleterítem a felkarikázott burgonyát, sózom, borsozom, Rárakom a sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesített pulykamellszeleteket. Erre halmozom a szeletelt, kicsumázott almát, paprikát, a ... tovább

Mustáros marha diszkoszban

A fehérpecsenyét gyengéden kiverjük, majd vastagon megkenjük mustárral. A szalonnával kibéleljük a diszkoszt és ráterítjük a burgonya felét, sózzuk, borsozzuk, befedjük a hússal és ráhalmozzuk a félfőre vágott hagymát, ... tovább

Burgonyás marha diszkoszban

A félfőre vágott hagymát a zsiradékban pároljuk meg. Öntsük a zsírt a diszkoszba és béleljük ki a vékonyra szelt füstölt szalonna felével. Rétegezzük bele a karikára vágott burgonya felét, terítsük rá a párolt hagymát, majd ... tovább

Szerb gyuvecs

A zöldségeket karikára, a húst szeletekre vágjuk. Egy fedeles tűzálló tálat olajjal kikenünk, beleterítjük a hagymát, erre rakjuk a paradicsom, a megmosott rizs és a paprika felét. A rétegeket sózzuk, borsozzuk. Befedjük a kivert ... tovább

Paradicsommártásban párolt tőkehal

A halfiléket sózzuk, borsozzuk és meghintjük fátyolnyi liszttel. A felhevített olajon mindkét oldalukat megkapatjuk, majd kivéve, félre tesszük. A zsiradékban megpároljuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát, belereszeljük a ... tovább

Olaszos göngyölt csirke

A csirkemellet kifilézzük és lapjában, majdnem ketté vágjuk. Kihajtjuk, sózzuk, borsozzuk, az alsó felét beborítjuk a vékonyra szeletelt paradicsommal és mozzarellával, ezt befedjük bazsalikomlevelekkel. Visszahajtjuk a felső darabot, ... tovább

Rakott savanyúkáposzta diszkoszban

A savanyúkáposztát, ha szükséges átmossuk és kissé rövidebbre vágjuk. Belekeverjük a fűszereket és a finomra vágott hagymát. A vékonyra szelt szalonnával kibéleljük a diszkoszt. Belerakjuk a káposzta felét, rászórjuk a ... tovább

Padlizsánnal töltött gomba

Nagy fejű gombákat válasszunk, majd a tönkjét kitörve, a fejeket sós, citromos vízben egy percig főzzük. lecsepegtetve hagyjuk hűlni. A padlizsánt forró sütőben, egyszer megfordítva süssük 30 percig. Papírral letakarva hagyjuk ... tovább