Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 1057 találat

Hawaii muffin

A lisztet a sót, a borsot és a sütőport összeszitáljuk. Az olajat, a kefírt és a tojást elkeverjük. A két keveréket összekeverjük, majd beleforgatjuk a kukoricát, a kockára vágott sonkát és ananászt. A masszát a muffinkapszlik ... tovább

Magyaros muffin

A bacont kockára vágjuk és zsírjára sütjük, kivesszük a pörcöt és a finomra metélt vörös- és fokhagymát a zsiradékban megfonnyasztjuk. Hagyjuk kihűlni, majd az olajjal, a tejföllel, a joghurttal, a tojásokkal, a sót és a borsot ... tovább

Diós-sonkás muffin

A diót durvára vágjuk. A sonkát ledaráljuk. A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, a rozmaringgal, a sóval és a borssal. A felvert tojást elkeverjük az olajjal. Az összes hozzávalót elkeverjük és a papírral bélelt muffinformákat ... tovább

Sajtos muffin

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, a muffin formákat kibéleljük papírral. A lisztet összeszitáljuk a szárazanyagokkal, majd belekeverjük az apróra vágott zöldfűszereket, a reszelt sajtot és a kefírben elkevert tojást. A formákat ... tovább

Sörös muffin

A száraz anyagokat összeszitáljuk, majd a sört és az olajat hozzáadva sima tésztává keverjük. A kapszlikkal bélelt muffinformák kétharmadáig töltjük, a tetejüket a megreszelt sajttal megszórjuk, majd előmelegített, 180 fokos ... tovább

Zabkorpás-szőlős muffin

A lisztet, a korpár, a sütőport, a cukorféléket, a fahéjat és a sót jól összekeverjük. A tojást a tejjel és a vajjal habosra keverjük, majd a két masszát gondosan elegyítjük. Végül belekeverjük a szőlőszemeket. A ... tovább

Gombás muffin

Egy evőkanál felhevített olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd a felkockázott gombát a zsírjára sütjük rajta. Közben sózzuk, borsozzuk és a finomra vágott petrezselyemzölddel és a letépkedett kakukkfűlevelekkel, ... tovább

Hagymás-olajbogyós muffin

A lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, a cayenni borssal, a bazsalikommal és a rozmaringgal. Az olajat habosra keverjük a tejjel, a tojásokkal, a barna cukorral, majd hozzákeverjük az apróra vágott hagymát, a reszelt parmezánt ... tovább

Kelt csöröge fánk

A tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd 3 deka vaj kivételével, a hozzávalókat összegyúrjuk és lisztezett deszkán kinyújtjuk. A maradék vajat megolvasztjuk és ecsettel megkenjük a tészta tetejét, majd félbehajtjuk. Kissé ... tovább

Szalagos fánk

A cukrozott, langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a liszttel, a tojásokkal és az olvasztott, de nem forró vajjal összegyúrjuk és kalácstészta keménységű masszává dolgozzuk össze. A kidolgozást végezzük alaposan. Langyos ... tovább