Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sertésből (303 db.)

Mázas füstölt sonka

A sonkát borssal, egy fej hagymával, 3 gerezd fokhagymával ízesített vízben főzzük puhára, kilónként 40 perc alatt. Hagyjuk kihűlni a levében. Majd a bőrt lehúzva centinként irdaljuk be a zsírt. Tűzdeljük meg az illesztékeket ... tovább
cimkék

Mediterrán paprikáskrumpli

A receptet a szükség szülte, ez volt, megcsináltuk belőle, finom lett. Az olajon átpároltuk a a finomra vágott hagymát. Rádobtuk az apróra vágott sonkát, a fűszereket és kevés vízzel felöntve összeforraltuk. Hozzáadtuk a hajóba ... tovább

Mentás srtéssült

Az olajat felhevítjük, a zúzott fűszereket beleszórjuk, majd a bort beleöntjük. Zsírjára sütjük és a hússzeleteket pirosra sütjük benne. A szeleteket a levével leöntve, pirított puliszkával tálaljuk. ... tovább

Mexikói sertéscsülök zöld chilivel

A kicsontozott csülköt bőröstől kockára vágjuk és a forró olajon megpirítjuk, ha mindenhol kifehéredett hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott hagymát és hegyes zöldpaprikát. Ha a hagyma is átpárolódott belekeverjük a ... tovább

Mézes-mustáros szűzpecsenye

A finomra vágott hagymát a felhevített olajon megpirítjuk. A felszeletelt, gyengéden kivert, sóval, borssal meghintett sertésszüzet átsütjük rajta. Belecsurgatjuk a mézet, rászórjuk a gyömbért, belekeverjük a mustárt és a borral ... tovább

Mozarellával és sonkával töltött sertésszűz

A sertésszüzet, hosszú, hegyes késsel felszúrjuk, majd a nyílást fakanál nyelével kitágítjuk. A kis kockára szalonnát süssük zsírjára és a pörcöt vegyük ki. A töltelékhez daraboljuk fel a mozzarellát, a sonkát, majd a ... tovább

Mozarellával töltött, gombás húsgombóc

A felhevített olajon megpirítjuk a finomra aprított hagymát, majd zsírjára sütjük rajta, a kis kockára vágott, gombát. Közben a kakukkfűvel, sóval, borssal és a zúzott fokhagymával ízesítjük. Hagyjuk langyosra hűlni, majd ... tovább

Mustáros sertésszűz

A szűzpecsenyét tisztítsuk meg a hártyáitól, majd dörzsöljük be az olajból, a fűszerkeverékből, a fahéjból és a sóból és borsból készült pácba. Tekerjük be a a baconba és tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe. 15 percig ... tovább

Mustáros sertésszűz diszkoszban

A lehártyázott sertéshúst vastag szeletekre vágjuk, a megtisztított burgonyát és hagymát kockára. Az olajat és a mustárt elkeverjük borssal és sóval. Összeforgatjuk a hússal, a burgonyával és hagymával. A baconnal kibélelt ... tovább

Mustáros szűzpecsenye

A húst gondosan lehártyázzuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és a tenyerünkkel megütögetjük. Megborsozzuk, vékonyan megkenjük mustárral és olajjal, majd 3 órára félretesszük. Vékonyan meghintjük liszttel és kevés olajban ... tovább