Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Alapanyagok

Betűrendes keresés

Kattintson az egyik betűre

zöldborsócsíra

Lencse, borsó, babfélék csírái nagyon magas a rost tartalmúak, csökkentik a vérnyomást, csodálatos inzulinszabályozók, fokozatosan változtatják az inzulin szintjét, nem szorulnak a test saját inzulinjára, a bennük lévő ligázok és proteáz inhibitorok erős rákblokkoló anyagok, a proteázok (proteázinhibitorok) megelőzik a sejtek rákossá alakulását, komplex cukrot tartalmaznak, amikből a vastagbél baktériumok gázt fejlesztenek (a hüvelyesek rendszeres fogyasztói ehhez hozzászoktak). A zöldborsó csírának szerepe van a vakbélgyulladás előfordulási valószínűségének csökkentésében, rendkívül magas vastartalma segíti a vérképzést.

Receptek, melyekben van zöldborsócsíra
Még több recept amelyikben van zöldborsócsíra