| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1.5 dkg feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 dkg pácsó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 dkg pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 0.5 dkg koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 dkg
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 dkg köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kg tokaszalonna | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1.5 kg prád | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kg
lapocka (sertés) |
286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
| 1 kg sertésbőr | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||