A vastagra szelt tarját, kezünkkel gyengéden megütögetjük, sózzuk, borsozzuk és az őrölt köménnyel megszórjuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágva a zsírral kikent tepsibe tesszük, majd a hússzeleteket ráterítjük. ... tovább
A füstölt csülköt előző este hideg vízbe áztatjuk. A csülköt kicsontozzuk és két centis kockára vágjuk. A marhahúst hasonlóra felkockázzuk, majd a kiáztatott csülköt, is ekkorára vágjuk. A felhevített zsiradékon a hagymát ... tovább
A répát megtisztítjuk és uborkagyalun leszeljük. A felhevített vajon, sóval, borssal ízesítve, a citrom lereszelt héjával megpároljuk. Közben a citrom kicsavart levével ízesítjük. Ha megpuhult, a finomra vágott petrezselymet ... tovább
A csirkecombot kifilézzük és kockára vágjuk. A paprikát, a vöröshagymát és a fokhagymát apróra szeljük. A gyömbért és a répát lereszeljük. A zöldbabot ujjnyira metéljük.
A felhevített olajon megpirítjuk a fűszereket, ... tovább
A zsiradékon megpároljuk a finomra vágott hagymát, rádobjuk a félbe vágott szíveket, a finomra szelt fokhagymát és a fűszereket. Saját levében pörköljük, pároljuk. Ha szükséges kevés vizet öntünk alá. Amikor, majdnem puha, ... tovább
A félkarikára vágott répát sós, borsos, a lime levével és lereszelt héjával ízesített vízben, roppanósra főzzük. A répát lecsepegtetjük és félre tesszük. A levét két pohárnyira egészítjük ki. A lemosott quinoát a ... tovább
A felhevített olajon az őrölt fűszereket megpirítjuk, majd a húst, a finomra vágott hagymákat, a paprikát és a paradicsomot belekeverjük. Rövid lében pörköljük, majd kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Hozzáadjuk a vékony ... tovább
A felhevített vaj-olaj keveréken a finomra vágott hagymát, a chilit, a reszelt gyömbért és a zúzott fokhagymát megpirítjuk. A felkarikázott répával összesütjük, majd a barnacukorral elkeverjük. Kevés vízzel felöntve, fedő alatt, ... tovább
A szárazbabot és a csülköt, előző este, külön-külön hideg vízben beáztatjuk. Másnap a csülköt friss vízben puhára főzzük. A szárazbabot bezöldségelve, friss vízzel felöntve, megfűszerezve, félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a ... tovább
A combokat sóval, borssal meghintjük, majd a zsiradékon elősütjük. Tepsibe tesszük. A megmaradt sütőzsiradékban a felkockázott zöldségeket és a gombát megpirítjuk, majd a combokra kanalazzuk. Sütés közben a zöldségeket a ... tovább