A recept eredetileg chorizo kolbásszal és serrano sonkával készül, ha hozzájutunk ezekkel készítsük. Nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, pároljuk meg benne a finomra vágott vöröshagymát, ha megpuhult adjuk hozzá a zúzott ... tovább
Az olaj felét melegítsük fel és pároljuk meg benne az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Adjuk hozzá a kis darabokra vágott gombát és sonkát. Ha a gomba a levét kiadta keverjük bele a rizst és átforgatva pároljuk öt percig, ... tovább
Az uborkát meghámozzuk és kimagozzuk, majd a zöldségeket összevágjuk. a turmixgép poharába dobjuk és pürésítjük, közben a pohárba öntjük a többi hozzávalót is. fűszerezzük sóval, borssal és mentával.
Jól behűtve tálaljuk ... tovább
A szükség szerint feldarabolt zöldségeket a zöldségalaplében roppanósra főzzük. A felszeletelt, kissé kivert karajt sózzuk, borsozzuk és meghintjük liszttel. A felforrósított olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Hozzáadjuk a ... tovább
A finomra vágott medvehagymát a felforrósított vajon átpároljuk, majd felöntjük annyi vízzel amennyi ellepi és puhára főzzük. Közben a kockára vágott zsemlét aranybarnára pirítjuk a sütőben. A leveshez adjuk a borban elkevert ... tovább
Vágjuk félbe a kínai kelt és a belsejét vágjuk ki, hogy tölthető kis csónakokat kapjunk. A kivágott darabokat aprózzuk fel. A csirkemellet vágjuk kis kockára, majd a vaj felén süssük meg. Fűszerezzük sóval, borssal félidőben ... tovább
A hátszínt gondosan megtisztítjuk a hártyáitól és vékony, nagy szeletekre vágjuk. Gyengéden kiverjük és mindkét oldalát sóval, borssal meghintjük. A zöldfűszereket, és a háromféle hagymát finomra vagdaljuk. A sajtot ... tovább
8 evőkanál tapenade-ot elkeverünk a fűszerkeverékkel és tálalásig behűtjük. A tonhalat vastag szeletekre vágjuk, borsozzuk, az egyik citrom levével megcsepegtetve, 20 percre félretesszük. olívaolajjal megkenve, közepes magasságra ... tovább
A halkonzerv levét leöntjük, de félre tesszük. A felforrósított olajban megpároljuk, a zöldjével együtt, karikára vágott újhagymát. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és néhány keverés után a zöldborsót. Ráöntjük a hal levét ... tovább
A kétféle túrót áttörjük és annyi tejföllel dolgozzuk össze, hogy kissé lágyabb masszát kapjunk. Sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a finomra vágott medvehagymát. Kicsumázzuk a paprikákat és a túrókrémet az üregükbe ... tovább