A citromfű fásabb részét néhány ütéssel zúzzuk meg, a hagymát vágjuk négybe, a zöldfűszereket tépjük össze és a magokat mozsárban törjük meg. Az össze hozzávalót dobjuk turmixba és keverjük sima masszává. Annyi ... tovább
A citromfüvet és a hagymát vágjuk darabokra, a magokat törjük meg mozsárban, majd az összes hozzávalót dobjuk a turmixgép poharába. Keverés közben, annyi kókusztejet adjunk hozzá, hogy sűrű, sima masszát kapjunk.
Ha gyerekek is ... tovább
A citromfüvet és a hagymát vágjuk darabokra, a magokat törjük meg mozsárban, majd az összes hozzávalót dobjuk a turmixgép poharába. Keverés közben, annyi kókusztejet adjunk hozzá, hogy sűrű, sima masszát kapjunk.
Ha gyerekek is ... tovább
A felhevített olajon pattogtassuk ki a fűszermagokat. Keverjük hozzá a finomra vágott hagymát és kevergetve pirítsuk meg. Dobjuk rá a felnegyedelt paradicsomot és a többi fűszert. Forraljuk, amíg a paradicsom összeesik, adjunk hozzá ... tovább
Őröljük porrá a köménymag, a fekete bors, a kardamom mag, a fahéj, a fekete mustármag és a görögszéna mag keverékét. Keverjük el a fűszerkeveréket a cukorral, a sóval, az ecettel és a cayenni borssal. A felhevített olajban ... tovább
Hevítsük fel az olajat, szórjuk bele a köményt és a koriandert, amikor pattogni kezd, tegyük rá a hagymát, a chilit. Kevergetve pároljuk meg, ha a hagyma üvegessé válik, adjuk hozzá a kockára vágott répát, cukkinit és padlizsánt. ... tovább
A fűszereket megőröljük, majd az összes hozzávalót elkeverjük és a kockára vágott csirkemellet beleforgatjuk. Hűtőben hagyjuk, legalább egy órát, pihenni, majd lecsepegtetve, nyársra húzzuk, a mellkockákat. Forró grill fölött, ... tovább
A koriandert és a római kömény magot pirítsuk át, egy száraz serpenyőben, majd törjük, mozsárban össze. A feldarabolt, sózott, borsozott csirkét süssük át a felhevített olajban. Keverjük össze, a többi fűszerrel, melyeket ... tovább
A teatojásba zárt fűszereket bő liternyi vízben tíz percig főzzük, majd a vizet megsózzuk és beledobjuk a megtisztított és feldarabolt zöldbabot. Roppanósan puhára főzzük, leszűrjük és azonnal tálaljuk, hogy ne puhuljon ... tovább
A tésztát nyújtsuk késfok vastagságúra és terítsük tepsibe. A felforrósított olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a kis kockára vágott csirkemellet. Süssük fehéredésig, közben ízesítsük a zúzott ... tovább