Forrósítsuk fel a ghít egy serpenyőben. Pattogásig melegítsük rajta a római köményt és a koriandert. Adjuk hozzá a turmixban összetört hagymát, fokhagymát és gyömbért. Tegyük bele a chilit és a garam masalát, majd dobjuk bele, ... tovább
Az újhagymát vágjuk vékony karikára, a zöldjével együtt. A lilahagymát metéljük apróra. A koktélparadicsomot szeljük félbe vagy negyedbe. A kápiapaprikát kockázzuk apróra. A bazsalikomleveleket tépkedjük szét, majd mindent ... tovább
A felhevített olajon megpároljuk a finomra aprított hagymát, majd fehéredésig sütjük rajta a kockára vágott pulykacombot. Felöntjük a borral és zsírjára sütjük, közben sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. Végül ... tovább
A csirkemelleket kicsontozzuk, majd felszúrjuk. A fetát a fenyőmaggal, a zúzott fokhagymával és a bazsalikommal elkeverjük és a csirkemellek üregébe töltjük. A nyílást fogpiszkálóval átszúrva lezárjuk. A töltött csirkemelleket ... tovább
A gyömbért, a fokhagymát és a citrom héját lereszeljük, a citrom levét kicsavarjuk. Az összes hozzávalót egy gyorsforralóba öntjük és kevergetve, a kellő sűrűségűre forraljuk. ... tovább
A tarját ujjnyi vastagra vágjuk és gyengéden kiverjük. A fűszereket porrá őröljük, a narancs héját reszeljük le és a levét facsarjuk ki, majd a többi hozzávalóval együtt botmixerben simára törjük. A pácot a hússzeletekre ... tovább
A pecsenyekacsát kívül-belül megsózzuk. Belsejébe kakukkfüvet szórunk. A finomra vágott vöröshagymát kevés olajban megpirítjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk és jól kicsavarjuk. A kacsamájat a kés fokával a vágódeszkán ... tovább
A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A pörcöt kivesszük és a zsiradékban a tarhonyát barnára pergeljük. Leszűrjük és egy edényben félre tesszük. A bográcsba tesszük a csülökből és a fejből eltávolított ... tovább
A belsőségeket tisztítsuk meg gondosan, majd vágjuk csíkokra és jól mossuk meg. A zsírt forrósítsuk meg bográcsban, dobjuk rá a félfőre vágott hagymát és pároljuk meg, ha összeesett ,a máj kivételével keverjük bele a ... tovább
A húsokat a fűszerekkel kétszer átdaráljuk, majd a szódabikarbónával átgyúrjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap kolbászokká formázzuk és grillen megsütjük.
A káposztasalátával és friss kenyérrel tálaljuk.
... tovább