A tojássárgáját, a cukrot, a kakaót és a sütőport habosra keverjük. Ezután a kemény habbá vert tojásfehérjét, a lazán belekeverjük. Sütőpapírt fektetünk egy tepsibe és rásimítjuk a tésztát, majd előmelegített sütőben, ... tovább
Keverjük habosra a vajat a cukorral, adjuk hozzá a tojásokat, a vaníliakivonatot és a villával összetört banánokat és krémmé dolgozzuk. Szitáljuk össze a liszttel, a sütőporral, a kakaóval, a sóval és a fűszerekkel. Olvasszuk fel ... tovább
A lisztet összeszitáljuk a sütőporral, a sóval, a kávéval és a kakaóval. A banánt a likőrrel turmixoljuk és a vajjal, cukorral és cukorral habosra kevert masszába forgatjuk, végül a két elegyet jól összedolgozzuk. A ... tovább
A lime héját lereszeljük, levét kicsavarjuk. A hagymát és a korianderzöldet finomra metéljük, a fokhagymát összezúzzuk. A meghámozott mangót és barackot apróra vágjuk és az összes hozzávalót összekeverjük. Ízlés szerint ... tovább
A mazsolát a rummal leforrázzuk és hagyjuk kihűlni. A túrót áttörjük és habosra keverjük a tejföllel, a mézzel és a vaníliakivonattal. Végül a mazsolát is hozzáadjuk. A barackok gömbölyű oldaláról egy szeletkét levágunk és ... tovább
A felforrósított olajon két percig sütjük a fűszereket, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a kis darabokra vágott őszibarackot, a felaprított vöröshagymát, a diót, a felkarikázott chilit, a borsmentát és a szezámmagot. ... tovább
A tészta hozzávalóit mély tálba tesszük és robotgéppel habosra keverjük. Vajjal kikent, zsemlemorzsával kihintett tepsibe öntjük. Az előzőleg meghámozott és kimagozott barackot félbe vágjuk és kevés zsemlemorzsával meghintve ... tovább
A tésztát dupla adagban készítsük el, majd az alsó lapot süssük elő. A langyos tésztát szórjuk meg a darált dió és zsemlemorzsa keverékével, ez fogja majd felszívni a barack levét, hogy ne áztassa el a tésztát. Majd sűrűn ... tovább
Daráljuk durvára a barackot és a pisztáciát. A felmelegített tejszínben keverjük el a cukrot és a vajat. keverjük bele a többi hozzávalót és gyúrjuk össze, majd nyújtsuk fél centi vastagra. Sütőpapírral bélelt tepsiben, ... tovább
A tojássárgáját, a tejfölt, a citromhéjat és a cukrot habosra keverjük, majd összedolgozzuk az áttört túróval. Ha nem elég krémes, kevés tejfölt adhatunk még hozzá. A masszába forgatjuk a leforrázott mazsolát és a ... tovább