Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 2317 találat

Fehérboros nyúltokány

A nyúlhúst kicsontozzuk és csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és liszttel meghintjük. A csíkokra vágott füstölt szalonnát zsírjára sütjük és a szintén felcsíkozott sonkát enyhén átpirítjuk rajta, majd a pörcöket a ... tovább

Kéksajt mártás

A sajtot lereszeljük vagy villával áttörjük, a fokhagymát összezúzzuk és a hozzávalókat összekeverjük, Ízlésünk szerint fűszerezzük, de a sózással legyünk óvatosak, mert a kéksajt is sós. Tálalás előtt két órát hagyjuk ... tovább

Zöldséges bárány diszkoszban

A bárányhúst kockára vágjuk, majd az olajjal, a finomra metélt hagymafélékkel és a zöldfűszerekkel elkeverve, fél órát pihentetjük. A paprikát, a paradicsomot és a padlizsánt szintén felkockázzuk, megsózzuk és összeforgatjuk a ... tovább

Ketchup pritaminnal

A paradicsomot kicsumázzuk, a belsejéből a magos részt kinyomjuk. A paradicsompaprikát szintén kicsumázzuk és feldaraboljuk. A finomra vagdalt hagymával, a babérlevelekkel és az őrölt fűszerekkel főzni kezdjük. Egy órát lassú ... tovább

Csípős ketchup

A zöldségeket megtisztítjuk, amelyiket kell kicsumázzuk. A répákat és a zellert lereszeljük, a hagymákat apróra vagdaljuk, a paradicsomot és a paprikát feldaraboljuk. Edénybe téve forralni kezdjük, beletesszük a csokorba kötött ... tovább

Ezersziget csirkesaláta

A majonézből, a tejfölből, a tejszínből a lereszelt ecetes uborkából, az apróra metél kapribogyóból és metélőhagymából, mustárral, sóval, borssal ízesítve keverjünk öntetet. A csirkemellet vágjuk ceruzányi csíkokra és az ... tovább

Milánói makaróni

A felforrósított olajban megpároljuk a finomra aprított hagymát, majd a vékony csíkokra vágott gombát rádobva a zsírjára sütjük. Beletesszük a szintén vékony csíkokra vágott sonkát és a kis doboz paradicsompürét. Nagy lángon, ... tovább

Zöldbabsaláta

A zöldbabot sós vízben roppanósra főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. Amíg teljesen kihűl az öntethet valókat a zúzott fokhagymával összekeverjük és az új- és metélőhagymát finomra vágjuk. Az összes hozzávalót jól ... tovább

Tatár bifsztek

Az érlelt bélszínt tálalás előtt egy nappal olajjal és mustárral vékonyan bekenve, szelíden megborsozva zsírpapírba tekerve pácoljuk. Gondosan lehártyázzuk, majd legalább kétszer átdaráljuk. Négy pogácsát formázunk, a ... tovább

Majonézes párizsisaláta

A majonézből és a tejfölből ízlés szerint ízesítve tartármártást keverünk. A többi hozzávalót egyforma kockára vágjuk és a mártásba forgatjuk. Salátalevelekkel bélelt tálba tesszük és jól behűtve tálaljuk. Pirítóst ... tovább