A hideg vajból vajból, a lisztből, a cukorból és a hámozatlan, finomra őrölt mandulából tésztát gyúrunk. 1/2 cm vastagságúra kinyújtjuk, fánkszaggatóval köröket vágunk a tésztából és gyenge tűzön, sütőpapírral bélelt ... tovább
Az ujjnyi csíkokra vágott sertésmájat lisztben megforgatjuk. A felforrósított olajban megsütjük, félretesszük, de melegen tartjuk. A visszamaradt olaj felében megpároljuk a finomra aprított hagymát, majd ráöntve az ecetet, zsírjára ... tovább
A lilahagymákat vékony félkarikára vágjuk és megsózva félretesszük, egy órát állni hagyjuk.
A disznósajtot centis kockára vágjuk, majd a hagymával összekeverjük. Az olajjal és a borecettel meglocsoljuk.
A fűszerekkel ... tovább
Az osztrák sípályákon a család egyik kedvence:
Összekeverjük a lisztet a tejjel, a tojásokkal és egy teáskanál sóval és annyi szódával, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk. Addig keverjük, míg hólyagos lesz, majd állni ... tovább