Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 4 találat

Ischler

A hideg vajból vajból, a lisztből, a cukorból és a hámozatlan, finomra őrölt mandulából tésztát gyúrunk. 1/2 cm vastagságúra kinyújtjuk, fánkszaggatóval köröket vágunk a tésztából és gyenge tűzön, sütőpapírral bélelt ... tovább

Tiroli sertésmáj

Az ujjnyi csíkokra vágott sertésmájat lisztben megforgatjuk. A felforrósított olajban megsütjük, félretesszük, de melegen tartjuk. A visszamaradt olaj felében megpároljuk a finomra aprított hagymát, majd ráöntve az ecetet, zsírjára ... tovább

Disznósajt saláta

A lilahagymákat vékony félkarikára vágjuk és megsózva félretesszük, egy órát állni hagyjuk. A disznósajtot centis kockára vágjuk, majd a hagymával összekeverjük. Az olajjal és a borecettel meglocsoljuk. A fűszerekkel ... tovább

Sajtos nokedli, käsespätzle

Az osztrák sípályákon a család egyik kedvence: Összekeverjük a lisztet a tejjel, a tojásokkal és egy teáskanál sóval és annyi szódával, hogy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk. Addig keverjük, míg hólyagos lesz, majd állni ... tovább