a rizst térfogatának megfelelő vízzel leöntjük és felforraljuk, hagyjuk, hogy a vizet beszívja és a lángot eloltva, 10 percig pihentetjük. A ricottát, a mascarponét, a tojások sárgáját, a vanília kivonatot és a tejfölt simára ... tovább
Egy deci tejben elkeverjük a keményítőt. A többi tejet a kétféle cukorral és a sóval, felforraljuk. Hozzáöntjük a keményítős tejet és, kis lángon, folyamatosan kevergetve, újra forraljuk. A lángot lekapcsolva, néha megkeverve, ... tovább
A lisztet a kakaóval és a sütőporral összeszitáljuk. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük. A tojáshabot és a lisztet óvatosan a tojássárgájához forgatjuk. Öntsük a ... tovább
A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, majd a lime reszelt héját, kicsavart levét, a mandula aromát és a mascarponét beleforgatjuk. A kekszet durvára törjük, majd az ízlés szerint felvagdalt gyümölcsökkel és a tejszínes ... tovább
A szobahőmérsékletű vajat, a tojások sárgájával és a cukor felével habosra keverjük. A lisztet, a darált mákkal, a sütőporral és a citrom héjával elkeverjük. A tojásfehérjéket a sóval és a félretett cukorral habbá verjük. ... tovább
A finomra vágott vöröshagymát, a darabolt sonkát, a reszelt sajtot, a mascarponét, a tojásokat és a tejfölt elkeverjük, közben sóval, borssal ízesítjük. Az olajjal kikent muffin formát kockára vágott réteslappal kibéleljük. A ... tovább
A felhevített zsiradékon, hirtelen megsütjük a sózott, borsozott tarját, majd félretesszük. A sütőzsiradékon lepirítjuk a finomra vágott paprikát, a félfőre szelt hagymát, majd a darabolt olívát hozzáadva összepároljuk. ... tovább