A csülköt puhára főzzük, majd a levét félretéve, a csülköt felkockázzuk. A babot előírás szerint beáztatjuk. Egy evőkanál zsíron a felaprított zöldségeket megpirítjuk, és a babot hozzáadjuk. Két órát főzzük, elkeverjük ... tovább
A legfontosabb hogy a boros üvegből húzzuk ki a dugót!!!!!!!!!
Legyen kéznél a szódásüveg és a pohár.
Az étel elkészítése: A szalonnát zsírjára pirítom egy külön serpenyőben (én lemez wokot használok szabadtűzön) rádobom ... tovább
A csülköt és a lapockát kevés sós vízben félpuhára főzzük, majd apró kockára vagdaljuk, a szalonnát hasonló kockákra vagdaljuk, Ne darájuk, vagdalva sokkal gusztusosabb a végeredmény. A főző vízből két decit vegyünk ki, majd ... tovább
A felkockázott szalonnát, szórjuk a bográcsba és süssük zsírjára, majd adjuk hozzá a finomra vágott hagymát. Ha megpirult a hagyma, adjuk hozzá a felkockázott csülköt és a csülökcsontokat. Kevergetve süssük fehéredésig, ha ... tovább
A csülköt egy éjszakára beáztatjuk, majd friss vízben megfőzzük. A csülköt és a levét félretesszük. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük és a zsiradékba dobjuk a fűszereket és az apróra vágott hagymát, a ... tovább
A vajat a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük, majd a réteslisztet és a tejszínt is hozzáadjuk, végül beleforgatjuk a tojások kemény habbá vert fehérjét. Vajban csak az első oldalát sütjük meg, a szokásosnál ... tovább
A cukkinit reszeljük le almareszelőn, sózzuk meg és forgassuk át. Hagyjuk pihenni, majd 20 perc múlva csavarjuk ki a levét. Keverjük el a liszttel, a tojásokkal, a zúzott fokhagymával, a finomra vágott petrezselyemmel és ízlés szerint ... tovább
A paradicsomot meghámozzuk és kockára vágjuk. A vörös- és fokhagymát finomra metéljük. Egy evőkanál olajon a hagymaféléket megpároljuk, belekeverjük a paradicsomot, a mézet, a rozmaringot és sózva, borsozva összefőzzük, végül ... tovább
A vöröshagymát vágjuk finomra és kevés vajon pároljuk üvegesre. Húzzuk le a tűzről és adjuk hozzá a fűszerpaprikát. Rakjuk bele a zöldpaprikát és pároljuk néhány percig majd dobjuk bele a felkarikázott cukkinit és cikkekre ... tovább
Kockázzuk fel a pulykamellet és pácoljuk be a fűszerekkel elkevert olajba 2-3 órára, a pácolás végén keverjük az olajba, ha szeretjük, az apró fejű gombát, a felkockázott cukkinit és a koktélparadicsomot is. Váltakozva húzzuk ... tovább