Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Mikor együk:

Főétel
(1395 db)

Ananászos sertéskaraj

A felszeletelt sertéskarajt kiverjük és a hártyás szélét bevagdosva, a felforrósított olajban mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe öntjük a sütőzsiradékot és az elősütött húsokat egymás mellé belefektetjük, közben ... tovább

Ananászos sertéstarja diszkoszban

A zúzott fokhagymából, a curryporból és a mustárból fűszerpasztát készítünk. A kissé kivert, a szélein bevagdosott hússzeleteket ezzel bedörzsöljük. A szalonna felét vékony szeletekre vágjuk, a másik rész apró kockára. Az ... tovább

Anatóliai birkanyárs

A birkahúst vágjuk kockára, majd szórjuk meg borssal és sóval. Forgassuk át a lereszelt hagymával és hagyjuk állni egy órát. Húzzuk, beáztatott bambusznyársra, majd, forró parázs felett, süssük, forgatva, nyolc percig. A mentát, ... tovább

Angolos kacsamell, vajban sült almakarikákkal

A kacsamellet kicsontozzuk, majd a zsírréteget eltávolítjuk és a bőrét finoman bevagdaljuk. Tört babérlevéllel, őrölt borssal, kakukkfűvel jól bedörzsöljük és a hűtőbe téve 2-3 napig állni hagyjuk, hogy a hús a fűszerekben ... tovább

Aratógulyás

A babot és a csülköt előző este áztassuk be hideg vízbe. A zsíron megpirítjuk a finomra metélt hagymát, majd rádobjuk a kicsontozott, kockára vágott csülköt és a babot. Felöntjük vízzel és főzni kezdjük, bő óra múlva ... tovább

Argentín bélszínkocka

A bélszínt daraboljuk kockákra. Keverjük össze a mustárt, a grillfűszert, az olajat és az erőspaprika-krémet. Forgassuk bele a bélszínkockákat és hagyjuk állni egy éjszakát. Másnap áztassunk olajba bambuszpálcákat, fűzzük rá ... tovább

Argentin pörkölt

Egy magas falú lábasban vagy tűzálló edényben az apróra vágott hagymát és a kockákra vágott húst pirítjuk. Amikor a hagyma üveges lesz, beletesszük a kis kockákra vágott sonkát, a babot és a pirospaprikát, megsózzuk, ... tovább

Arkansasi sült bab

Gyengén süssük meg a baconszeleteket egy nagy serpenyőben. Vegyük ki a szalonnát, majd a zsirban pároljuk át a finomra vágott hagymát, fokhagymát és paprikát, aki szereti az erőset, használhat chilit is. Öntsük hozzá a barbecue ... tovább

Articsóka muszaka

Az articsóka szárát vágjuk le és szedjük le a kemény, külső leveleit, csepegtessünk rá citromot és sós vízben főzzük meg. lecsepegtetve tegyük félre. A két evőkanál vajon és az olajon pároljuk meg a zöldjével együtt, ... tovább

Aszalt gyömölcsös káposztán sült csirkecomb

A néhány vágással felaprított káposztát a kisebbre szelt gyümölccsökkel, a finomra vágott hagymával, fokhagymával és a babérlevelekkel átforgatunk, majd jénaiba vagy egyéb sütőtepsibe terítünk. Rátesszük a sózott, borsozott ... tovább