Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 2965 találat

Szardíniás szendvics

A szardínia olaját leöntjük. A halhúst a finomra vágott főtt tojással, hagymával és a fűszerekkel krémesre keverjük. A megpirított kenyérszeletekre kenve tálaljuk. Paradicsom és citromgerezdeket adunk mellé. ... tovább

Csirkemelles szendvics

A felhevített olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a zúzott fokhagymát. A kis kockára vágott csirkemellet megsütjük rajta, közben sóval, borssal ízesítjük, majd hűlni hagyjuk. A bagetteket keresztben és ... tovább

Túrós-mazsolás puffancs

A lisztet, a sót, a sütőport és finomra őrölt mandulát összeszitáljuk. Az áttört túrót, a cukrokat és a folyékony hozzávalókat átkeverjük, majd a lisztes keverékkel simára dolgozzuk. Végül beledagasztjuk a mazsolát. A ... tovább

Fokhagymás tarjacsíkok tócsniban

A kis kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A zsiradékon a vékony csíkokra vágott sertéstarját pirosra sütjük. Az apróra darabolt hagymát és a zöldségeket belekeverjük, megfűszerezzük, majd ... tovább

Boros sertéstarja

A tarját csíkokra vágjuk. A vékony szeletekre vágott hagymával és fokhagymával, valamint a fűszerekkel és a borral elkeverjük. Egy éjszakát állni hagyjuk. A lecsöpögtetett fűszereket az zsiradékban átsütjük, majd a húst ... tovább

Csirkemell citromos pácban

A filézett csirkemellet csíkokra vágjuk. Összekeverjük a csíkokra vágott bazsalikommal, a joghurttal, a lereszelt citromhéjjal és a citromlével. Sóval és borssal fűszerezzük. Fél órát állni hagyjuk, majd forró olajban pirosra ... tovább

Alma mézben és ecetben sütve

Az ujjnyi karikára vágott alma közepét kiszúrjuk. A forró zsiradékban az ecettel és a mézzel leöntve átpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd a párolt, sült húsok mellé tálaljuk. ... tovább

Olaszos párolt oldalas

A 3 csontnyi darabokra vágott oldalast, a felhevített olaj-vaj keveréken barnára sütjük. Természetesen, többször megforgatjuk, majd félre tesszük. A zsiradékon a finomra vágott, hagyma, répa és zellerszár keveréket átfonnyasztjuk, ... tovább

Kukoricás-babos-céklasaláta

A leöblített kukoricát és babot, a finomra vágott hagymával és a céklával elkeverjük, majd sóval és borssal ízesítjük. A tökmagolajjal megcsepegtetjük és jól összeforgatva, lehűtve tálaljuk. ... tovább

Citromos sertésszűz

A húst lehártyázzuk, majd felszeleteljük. A citromhéjjal meghintjük, sózzuk, borsozzuk és a citromlével megcsepegtetjük. Fél órát állni hagyjuk. Az egyik oldalát lisztbe mártjuk. A felhevített vaj olaj keveréken a lisztezett ... tovább