Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 1057 találat

Epres-ricottás lepény

A cukrokkal elkeverjük a tojásokat. A liszttel összeforgatjuk a sót és a sütőport. Végül egyneműsítjük és tortaformába nyomkodjuk. 160 fokon 20 percig sütjük. A feldarabolt epreket, a balzsamecettel és a balzsam felével ... tovább

Csirke gravy mártással

A csirkét sütés előtt egy órával sóval és borssal bedörzsöljük. A hagymát félfőre, a zöldségeket hosszában félbe-negyedekre vágjuk. Sóval, borssal ezeket is meghintve a fokhagymával hozzáadva megágyazunk a csirkének a ... tovább

Kókuszos csirke csokoládémártással

A cukrot a felhevített olajban megbarnítjuk, rászórjuk a kakaót és a többi hozzávalót hozzáadva, folyamatosan kevergetve, simára forraljuk. Ha nem lenne elég sima, botmixerrel keverjük át. ... tovább

Húsimádó pizza

A megkelt pizzatésztát a megfelelő formába nyújtjuk, majd olajjal megkenjük. A receptnek megfelelően, meghintjük, a felkockázott hozzávalókkal, majd tíz percig sütjük. Végül, a csíkokra vágott sajtfélékkel meghintve, ... tovább

Ropogós süllőfilé zöldségágyon

A süllőfiléket sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük fátyolnyi lisztel. a felhevített olaj-vaj olaj keverékben, a bőrös felével kezdve, egyszer megfordítva ropogósra sütjük. Fóliával letakarva félre tesszük. A sütőzsiradékban a ... tovább

Magos buci

3 dl langyos víz vízbe szórjuk a cukrot, kevés lisztet és hozzámorzsoljuk az élesztőt. A kétféle lisztet és a sót összeszitáljuk, majd az élesztős folyadékot hozzáadva tésztává gyúrjuk. Végül beledagasztjuk a magokat is. ... tovább

Pestós-túrós ravioli

A lisztet összeszitáljuk a sóval és a tojásokat a közepébe ütve rugalmas tésztává gyúrjuk. Olajjal vékonyan bekenjük, majd letakarva fél órát pihentetjük. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk. A darált sonkát az áttört ... tovább

Medvehagymás-túrós tekercs

A kétféle túrót és a langyos vajat, elkeverjük, majd beleforgatjuk a vékony csíkokra vágott medvehagymát, szezonon kívül, újhagymával is készíthetjük. Óvatosan sózzuk, borsozzuk, majd a fél centi vastagra kinyújtott tésztára ... tovább

Aszalt szilvás banánkenyér

A lisztből és a vajból elveszünk egy keveset, majd a kevés liszttel az apróra vágott aszalt szilvát összeforgatjuk. Némi vajjal, kikenjük a sütőedényt és liszttel meghintjük. A héjas mandulát, liszt finomságúra daráljuk, ... tovább

Tavaszi sertésszűz

A felszeletelt sertésszüzet a tenyerünkkel kiveregetjük, megsózva, megborsozva meghintjük fátyolnyi liszttel. 2 evőkanál felhevített olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük. A húst kivesszük és melegen tartjuk. A sütőzsiradékhoz ... tovább